Cevher Dudayev Anaokulu
Cevher Dudayev Mah Seçkin Sok No7 Nevşehir/Merkez

VİZYON

okul öncesi eğitiminde örnek alınan,başarılı,tercih edilen ve kalitemizle her zaman en iyi olmak, yaratıcılığın, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olarak Nevşehirde saygın, örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Cevher Dudayev Anaokulu’ nun misyonu; öğrencilerin, Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan,milli,manevi,ahlaki ve insani değerlere bağlı,çağdaş,demokratik,kendine güvenen,sorumluluk ve farkındalık bilincine sahip,mutlu ve çevreye uyumlu bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2014 Eylül ayı itibariyle hizmete girmiştir.Bir Müdür,10 Öğretmen ve 228 öğrenciyle eğitim-öğretime devam etmektedir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim